Reklamation & Retur

Reklamation

Är något fel på din vara eller saknas något från din beställning? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Skicka ett mejl till order@grafitgra.se med ditt namn, mejladress, telefonnummer, ordernummer och beskriv ditt ärende så svarar vi så snabbt vi kan. Foto på eventuell skada ska bifogas. Gäller reklamationen en betongmöbel ber vi dig att ringa oss på 036-3300070 så snart du upptäcker skadan efter leverans.

Retur

Skulle du ångra ditt köp har du möjlighet att skicka tillbaka dina varor inom 14 dagar med valfritt fraktbolag. Skicka då ditt paket i retur till adressen nedan. Du som kund står själv för returfrakten. Med din leverans ska du ha fått ett returformulär som ska skickas med, ifyllt, i paketet tillbaka. Om du av någon anledning saknar formuläret, skicka då med en lapp med ditt namn, mejladress, telefonnummer, ordernummer och anledningen till returen. När vi mottagit paketet återbetalas summan till ditt konto.

Viktigt är att du skickar paketet direkt till oss, utan avisering. Skulle paketet skickas med avisering och då anlända till ett ombud vill vi göra dig uppmärksam på att vi inte kommer hämta ut paketet. Vi hanterar endast returer som skickas direkt till vårt lager, utan avisering.

Returadress

Grafitgrå AB
Vistakullevägen 1
561 46 Huskvarna

Kontaktuppgifter