Leverans

Paket skickas med DHL direkt till närmsta postombud. Du aviseras via sms, var noga med att ange rätt postnummer och mobilnummer vid order.
Leverans av möbler sker direkt till bostad. Varor lyfts av från transportmedel sedan är det kundens ansvar att lyfta in varan. Inbärning av möbel ingår ej i leveransen. Vi rekommenderar 2-3 personer att lyfta tyngre möbler. Du aviseras före levereras och du och DHL kommer överens om datum och ca tid för leverans.

Var noga med att kontrollera varorna, att de är hela och felfria innan du signerar kvittensen att du mottagit leveransen. Om skada upptäcks på varan skall detta anmälas till DHL-chauffören omgående. Skulle skada upptäckas senare skall detta anmälas till Grafitgrå inom max 5 dagar efter mottagen leverans. Ange då ditt sändningsnummer samt kontaktuppgifter och foto som styrker leveransskadan till info@grafitgra.se. För mer information om leveransen av våra betongmöbler, klicka här.

Leveranstid

Varor som finns i lager packas inom fem dagar efter inkommen order.
Varor som delvis består av betong har en leveranstid på ca 3-8 veckor, beroende på säsong.

Frakt privatpersoner

Fraktkostnaden för ordrar med leveransadress inom Sverige kostar 69 kr. Denna fraktkostnad gäller oavsett postadress.
Du kan alltid välja det fraktfria alternativet ”Hämta i butik” i kassan, varorna hämtas då ut i vår butik i Kaxholmen.

Ej uthämtat paket

Om du inte hämtar ut ditt paket hos ombudet tar vi en avgift på 100 kr. Paketet skickas då tillbaka till oss och vi gör en återbetalning till dig. Avgiften dras av från återbetalningen.