En ny tid

Sommaren är över och vi välkomnar dig, höst!

Det kan kännas tufft att ta upp jobbet igen, kanske särskilt ifall du jobbar hemifrån detta år utan kollegor som kan stötta upp. Så skapa en plats i ditt hem, vid skrivbordet där du verkligen trivs. Vårt största tips är att ta tillvara på allt ni upplevt under sommaren och att fylla din egna hörna med minnen som skänker dig glädje. Detta tror vi kan göra denna lite mörkare tid ljus.

Vi har många nyheter i år som passar just hemmakontoret, så välkommen in på kategorin ”Nyheter” här i vår webbshop för att se om du hittar något som passar just dig. Nedan finner du bilder från just dessa produkter, så välkommen att inspireras!

”När skymning rår och dimman dansar lätt över ängarna, söker våra hjärtan liksom naturen sin vila. Vi landar efter en flyktig tid. Längtan väcks att skapa mer tid för varandra. Att kunna hålla fast och fortsätta ge tid till andra blir viktigt. Luften är kall och krispig samtidigt som himmelen är målad av regnbågens alla nyanser. Vi lever nu i förändringens tid.

Nu är tid då minnen delas och sparas och får nya drömmar föds. Daggen gnistrar till på gräsmattan utanför och i vårt hjärta tänds en förväntan, på att något nytt är på väg. Vi blickar framåt, mot en ny tid som vill ge plats för nya drömmar och visioner. Mer plats för familj, vänner och kärleken.”